пятница, 6 марта 2015 г.

Italy


I went to Florence, Italy, in 2012. It was in July. I was flying to a destination two planes through Rome. We had a group that consisted of three people with disabilities.

We were there for two weeks. They lived in a small but modern boarding house, away from the settlement.
It was an international camp for persons with disabilities. We have organized tours. We visited Florence at Piazzale Michelangelo, visiting local cafes. When we had excursions we swam in the pool.
I really liked the trip. I had become acquainted with the culture of Italy, learn the basics of the Italian language, meet people with disabilities from other countries.

Я їздила до Флоренції, Італія, у2012 році. Це було у липні. Я летіла до місця призначення двома літаками, через Рим. У нас була група, яка складалася із трьох осіб з інвалідністю.
Ми були там два тижні. Жили у маленькому, але сучасному пансіонаті, далеко від населеного пункту.
Це був міжнародний табір для осіб з інвалідністю. Для нас організовували екскурсії. Ми побувала у Флоренції, на площі Мікеланджело, відвідували місцеві кафе. Коли у нас не було екскурсій ми плавали у басейні.
Мені дуже сподобалася поїздка. Я мала змогу ознайомитися із культурою Італії, вивчити основи італійської мови, познайомитися з людьми з інвалідністю з інших країн.





2 комментария: